Teamudvikling / Teambuildingevent 2
Teambuildingevent 2
Teambuildingevent 2
Vandretur med mentorheste
selvstændig 1-dags event
 
Oplev noget af Danmarks smukkeste natur i nærværet med dine samarbejdspartnere/kolleger samt unikke mentorheste. 
 
Denne teambuildingdag tager udgangspunkt i en vandretur, hvor hver kursist vandrer sammen med hver deres mentorhest. Hele gruppen følges ad og kursisterne vil undervejs blive stilles overfor forskellige øvelser med hestene. Afhængig at gruppens størrelse vil der være 1-2 instruktører med, der følger og guider kursisterne undervejs. At vandre med en hest som ledsager er en helt anden oplevelse end at gå en tur selv. Det er en unik og intents naturoplevele, der kræver samarbejde, nærvær og tilstedeværelse. Der skiftes heste undervejs hvilket giver kursisterne en mere nuanceret oplevelse af mentorhestenes energi og indflydelse på mennesker.
Efter turen afsættes tid til reflektion over roller, mønstre og synsvinkler ud fra de forskellige situationer kursisterne har oplevet i samarbejdet med hestene undervejs på turen.
At opleve sig selv og sine samarbejdspartnere/kolleger i en helt anden kontekst er givende, sjovt og berigende, og kan i høj grad være med til at styrke samarbejdet og team-ånden - En vandretur du aldrig vil glemme.
 
Der arrangeres ture på 5, 6 eller 8 km.
 
Dagen starter med at hver kursist gør sin egen mentorhest klar. Hestene strigles og sadles op med pak-sadler der bærer kursisternes medbragte drikkelse, ekstra tøj, mad m.m. Der indgår ikke ridning undervejs.
På turen opleves bl.a. det smukke Hov Vog fuglereservat, Isefjorden, Nakke Skov, den gamle historiske landsby Nakke og Maarbejrget. Nakke-landet og Mårbjerg var i vikingetiden stedet for Isøre-lokaliteterne med det nationale Isøre ting og flådehavnen Isøre havn. Sagn fortæller om kongebolig i forbindelse med tingstedet, og borganlæg og badstue ved flådehavnen. Isøre er omtalt i det oldengelske kvad Bjovulf, hos Saxo, Svend Aggesen og i islandske sagafortællinger.
Vandretur med Mentorhest
Vandretur med Mentorhest
Susanne Berg | CVR: 28429460 | Sletterhøjvej 9, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. - Denmark | Tlf.: +45 30 25 96 01 | susanneberg@horsemanshipcenter.dk