Om os / Hvem er vi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hvem er vi
 
Susanne Berg

Indehaver af susanneberg.dk.
 
Susanne Berg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab, retorik og pædagogik samt instruktør i Holistisk Hestekundskab. Hun har været selvstændig siden 2005 og lever af at undervise og afholde kurser. Susanne Berg har tidligere arbejdet som højskolelærer og musiklærer. Hun har været kordirigent og optrådt med diverse koncerter som dirigent, pianist og sanger. Hun har mange års undervisningserfaring af både større som mindre grupper.
 
Susanne Berg er født i 1975 og har beskæftiget sig med heste, musik og kommunikation det meste af hendes liv. Siden 2001 har hun intensivt arbejdet med Holistisk Hestekundskab, herunder hvordan hesten i sin naturligste form fremstår som en unik mentor for mennesker. Susanne Berg har specialiseret sig i træning af heste uden nogen former for afstraffelsesmetoder eller kunstige hjælpemidler, men med tillid, kommunikation og forståelse. Hun har igennem en lang årerække studeret Natural Horsemanship og gennemført adskillige kurser hos Parelli-instruktører, Honza Blacha, Donald Newe m.fl. Derudover har hun hentet inspiration fra Klaus Ferdinand Hempfling, Alexander Nevzorov og Haute École skolen.
 
Susanne Bergs musiske baggrund spiller en stor rolle i hendes måde at formidle og undervise på: "Jeg ser en tydelig sammenhæng mellem at fordybe mig i musikudøvelse og det nære træningsforhold, som jeg har med mine heste. Ord som empati, nærvær, tilstedeværelse, bevidsthed, tydelighed, balance, dynamik, harmoni, kropslighed, centrering og personlig ledelse er i min optik fælles referenceramme, hvad enten det handler om musik eller kommunikation med heste, og ligeledes uundværlige nøgleord i god kommunikation."

 

Christina Holmbæck

Christina Holmbæck er uddannet enneagramcoach, sygeplejerske og hestemassør samt instruktør i akademisk ridekunst. Hun har været selvstændig siden 2001 og er indehaver af virksomheden Ridekunst med lethed. Hun afholder kurser og foredrag over hele landet. Christina lægger i sin undervisning stor vægt på helheden og tager udgangspunkt i hver enkelt elev, så muligheden for udvikling er optimal. Christinas hovedfokus i undervisningen er, at være med til at bevidstgøre den enkelte elev, da det er målet at eleverne rustes til at arbejde selvstændigt.

I samarbejde med Susanne er Christina med til at instruere kursisterne i de konktrete øvelser med hestene. Hun er som enneagramcoach med til at omsætte kursisternes oplevelser med hestene til brugbare redskaber og indsigter omkring egen udvikling.

 

 

 

 

Heini L. Asmann

Heini L. Asmann er facilitator på kurserne og med til at omsætte kursisternes indsigter til den ramme de kommer fra. Udover at udvikle og afholde kurser arbejder Heini som HR Forretningspartner i en større dansk virksomhed. Her arbejder han med udvikling af organisation og mennesker både på leder og medarbejderniveau.

Med baggrund i en karriere som leder, har Heini igennem årene mere og mere rettet fokus på hvordan mennesker, gennem indsigt i egne mønstre og ressourcer, kan fremme samarbejde og kommunikation med deres omgivelser.

Nærvær, opmærksomhed og indsigt er nøgleord for Heini, og meditation og mindfulness er de værktøjer han videreformidler og bidrager med. Både som metoder og værktøjer for den enkelte i dennes personlige udvikling - men ikke mindst i feltet mellem mennesker og de sammenhænge vi indgår i.

Heini har i mere end 10 år anvendt Zen meditation, som et dagligt værktøj til at træne fokus, refleksion og indsigt. Han er uddannet Mindfulness instruktør, Zenlærer og Wuji Gong instruktør, underviser i Zen meditation, mindfulness og Qi gong, udvikler kurser samt holder foredrag - altid med fokus på målgruppen og hvor de er lige nu.

Han har deltaget i kurser og retræter hos bla. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli, Zenmester Rients Ritkes og Eve Bengta Lorenzen og arbejder løbende med at fordybe sig i praksis. Zenmeditation og mindfulness har givet Heini en større selvindsigt, forøget arbejdskapacitet, en stærkere fokuseringsevne og bedre prioritering af opgaver samt mere ro og indre balance.

Heini har arbejdet som leder og projektchef i IT- og Telebranchen samt Energibranchen i en lang årrække og har stor indsigt i forskellige organisationers kompleksitet samt arbejdet indgående med forandringsledelse og udvikling af medarbejdere på mange niveauer.

Heini er uddannet Ingeniør (BSc. E. E.) og Stifinder og har gennem tiden suppleret sin vidensbase med relevante lederuddannelser.

  

Katrine Kirk

Katrine Kirk er konsulent og partner i PAR3. Hun er uddannet cand. merc. samt projektlederuddannet hos Implement. Katrine har rådgivet om lean, forandringsledelse, kvalitetsudvikling og patientinddragelse i sundhedssektoren siden 2007. Hun har været dybt involveret i udvikling og implementering af nye tiltag på hospitaler og plejehjem. Foruden sin erfaring med forandringsprojekter er Katrine en efterspurgt foredragsholder og facilitator. Hun har en bred undervisningserfaring, som i de senere år har rettet sig mod overlæger og ledere i sundhedssektoren. Hun har desuden løbende udgivet flere publikationer. Før konsulentkarrieren arbejdede Katrine i 10 år med økonomistyring på CBS og i Økonomistyrelsen.

Katrine kan efter ønske inddrages i kurserne som facillitator og kan medvirke til at bygge bro mellem de konkrete øvelser med hestene og kursisternes egen virkelighed. Hun er som facillitator med til at omsætte kursisternes oplevelser med hestene til brugbare redskaber og indsigter omkring egen udvikling.   

 

Britta Smith Toftebjerg

Psykologisk ProcesKonsulent, Psyko- & HypnoseTerapeut

Certificeringer (udvalg):
Master NLP & Enneagram Trainer
Working Coach
Certificeret Master Coach, Psyko- & HypnoseTerapeut
 
"Siden 1993 har jeg arbejdet med teams og enkeltpersoner indenfor personlig udvikling via coaching, terapi, supervision og undervisning.
Gennem årene har jeg coachet flere tusinde mennesker og har undervist endnu flere.
Udover at være en af de førende Enneagram Trænere herhjemme, er jeg ekspert i at navigere i kaos, og får produktive løsninger ud af enhver konflikt.
Min største fornøjelse og passion er, at skabe dybe og vedvarende forandringer, hvor kommunikationen af den ene eller anden årsag er hoppet af sporet.
Det gælder den indre kommunikation i mennesket selv, samt i store og små organisationer, hvor det handler om kommunikationen mennesker i mellem.
Mennesker har altid og på alle måder facineret mig.
Allerede da jeg var barn drev jeg mine forældre til vanvid, fordi jeg altid skulle analysere på, enhver reaktion eller adfærd, der opstod i en given situation.
Jeg blev ved og ved, lige indtil det gav mening for mig.
Når alle brikker i puslespillet passede sammen i et større perspektiv, opstod der et klik inde i mig.
Dette klik er stadig mit indre bevis på, at jeg har analyseret en opgave til fuld tilfredsstillelse.
Det betyder også, at jeg er vedholdende og først giver slip, når jeg mærker det indre klik, og opgaven er løst til alles tilfredshed.
Alt hvad jeg arbejder med er bygget op omkring hjælp til selvhjælp, og jeg har høj værdi på at lære folk at fiske, frem for at fiske for dem.
Dagligt glædes jeg over at den synlige forandring, der sker, når mennesker finder ind til kernen i sig selv.
Motto: Alle har de ressourcer de skal bruge, og alt er feedback til læring."

 

Michael Smith Toftebjerg

Psykologisk ProcesKonsulent, Psyko- & HypnoseTerapeut

Certificeringer (udvalg):
Master NLP & Enneagram Trainer
HypnoseTerapeut (NGH)

Certificeret Coach, Psyko- & HypnoseTerapeut

"I over 20 år har jeg haft lederstillinger, hvor især TeamWork har optaget mig meget.
Gennem årene er Supervision, Coaching, Facilitering og Mentoring blevet nogle af mine foretrukne værktøjer, når jeg arbejder med Ledere, Medarbejdere og TeamBuilding.
Jeg betragter mig selv som en katalysator i udviklingsprocessen hos både mennesker og virksomheder.
Jeg har stor tiltro til humor, og jeg anvender den jævnligt i løbet af dagen.

Motto:
If You Don't Go, When You Wanna Go
- When You Do Go, You Find You're Gone."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Christina Holmbæck
Heini L. Asmann
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Katrine Kirk
Britta Smith Toftebjerg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Michael Smith Toftebjerg
Susanne Berg | CVR: 28429460 | Sletterhøjvej 9, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. - Denmark | Tlf.: +45 30 25 96 01 | susanneberg@horsemanshipcenter.dk