susanneberg.dk
Hestene reagerer positivt når vi er kongruente. Det vil sige, når vi siger det samme som vi udstråler, og når der er sammenhæng mellem vores krop, tanker og følelser.
susanneberg.dk
Lederudvikling med heste
 Autentisk Lederskab
med hesten som læremester
selvstændigt 3-dages kursus
 
Hesten er et flokdyr, der lever i et stærkt hierarkisk floksystem. Ifølge hestens natur er det ikke den største eller stærkeste, der er leder, men den, der signalerer det største overskud, det største overblik og den største selvtillid. For hesten er lederskabet altafgørende for dens eksistens og overlevelse, og derfor tager hesten ofte styringen i samvær med mennesker, hvis ikke den mærker kompetent, naturligt og autentisk lederskab. Beskæftigelse med heste er derfor en fantastisk vej til forbedring og udvikling af egne lederskabskompetencer.
På kurserne bliver du gennem hestens reaktioner konfronteret med dine stærke og mindre stærke sider af dit lederskab. Du vil blive udfordret af en ekspert i lederskab til at blive en mere autentisk leder.
 
 
Formål:
 
- At udvide kursisternes personlige lederskab
 
- At skabe kongruens mellem intention, handling og kropssprog
 
- At øge den verbale forståelighed og gennemslagskraft
 
- At medvirke til forbedring af kursisternes lederskabs-
  kompetencer
At samarbejde med heste frigør menneskeligt potentiale
Lederudvikling med heste
Autentisk Lederskab
Susanne Berg | CVR: 28429460 | Sletterhøjvej 9, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. - Denmark | Tlf.: +45 30 25 96 01 | susanneberg@horsemanshipcenter.dk