Optimeret Samarbejde
med hesten som læremester
selvstændigt 3-dages kursus
 
Vil du udfordre dine samarbejdevner og blive inspireret til optimeret samarbejde?
 
I årtusinder har mennesket samarbejdet med hesten og været fascineret af dens styrke, ynde og elegance. Krige er udspillet på ryggen af tusinder af heste, og samarbejdet mellem hest og menneske har haft afgørende betydning for vores historie. I dag er mennesket ikke længere afhængig af hesten i forhold til overlevelse. I dag kan vi bruge hesten som en unik læremester i forbindelse med personlig udvikling og samarbejde med andre mennesker.
Hesten er et yderst sensitivt og følsomt væsen, der for at samarbejde med mennesker kræver stor indlevelse, forståelse og tålmodighed. Jo mere du kan hvile i dig selv, være selvbehersket og udstråle indre ro, jo mere vil hesten være villig til at samarbejde med dig, folde sig ud og vise dig dens personlighed.
At samarbejde med heste er derfor et suverænt middel til optimering og bevidstgørelse af egne samarbejdsevner, til selverkendelse og selvudvikling.
 
Formål:
 
- at optimere egne kommunikations- og samarbejdsevner
- at styrke den mellemmenneskelige kommunikation
- at udvikle en øget forståelse af andre menneskers reaktioner og          handlemåder
Optimeret Samarbejde
Optimeret Samarbejde
Optimeret Samarbejde
Optimeret samarbejde
Susanne Berg | CVR: 28429460 | Sletterhøjvej 9, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. - Denmark | Tlf.: +45 30 25 96 01 | susanneberg@horsemanshipcenter.dk