Lederudvikling / Indholdsbeskrivelse
susanneberg.dk
                            Indholdsbeskrivelse
 
Hvad er du optaget af som leder, hvilke udfordringer præger dit lederskab og hvor vil du gerne hen?
 
Med afsæt i ovenstående nøgleord er det at kommunikere med heste et unikt redskab og skaber et læringsmiljø som fremskynder ledernes selvindsigt og selvforståelse. Der ligger en stor styrke i at kombinere teoretisk undervisning med praktiske øvelser, hvorfor kurset også tager afsæt i enneagrammets teori og mindfullnes.
De fleste af os har levet hele vores liv med diverse mønstre og kan sjældent med det samme sætte fingeren på hvor vores udviklingspotentiale ligger. Når vi arbejder med hestene, bliver det lynhurtigt tydeligt, hvilke mønstre der hæmmer os, og hvor vores udviklingspotentiale ligger. På den måde bliver den nye viden hurtigt en integreret del af lederne og ikke kun en intellektuel viden, som kan være udfordrende at omsætte i praksis alene.
Hestene fremmer de autentiske lederegenskaber – både hos deltagerne selv, men også det at kunne lede andre, og indsigter og redskaber implementeres nemt i hverdagen. De praktiske øvelser med hestene gør enneagrammets teoretiske ballast nemmere at omsætte i hverdagen.
susanneberg.dk
Susanne Berg | CVR: 28429460 | Sletterhøjvej 9, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. - Denmark | Tlf.: +45 30 25 96 01 | susanneberg@horsemanshipcenter.dk