susanneberg.dk
susanneberg.dk

Vores mentorheste

susanneberg.dk

Susanne Berg har 20 veltrænede og harmoniske heste af forskellige racer og i forskellige størrelser. Hestene lever under ekstremt gode og rolige forhold på Ryttergaardens HorseManShipCenter og er derfor selv i ro og balance og egnede som mentorheste. De går alle på store døgnfolde med fri adgang til løsdrift året rundt og får rigeligt med kvalitetsstråfoder. De går i flokke, der socialt og fodermæssigt passer sammen. Alle mentorhestene trænes bidløst, beskæres efter naturlig hovplejeteknik og går dermed uden sko, hvilket optimerer hestenes blodomløb og velbefindende.

Mentorhestene hviler i sig selv og lever et liv i fuld overensstemmelse med deres naturlige behov og instinkter. De er derfor særdeles velegnede som mentorer og læremestre. Med deres sublime evne til intuitivt og yderst kompetent at aflæse og afkode menneskers kropssprog, udstråling og energi kan hestene med stor succes bruges til at bevidstgøre og optimere kursisternes eget kropssprog og bidrager i høj grad til en øget selvindsigt.

susanneberg.dk
Læs om det at inddrage heste i erhverskurser under menuen Hvorfor?
susanneberg.dk
susanneberg.dk
Susanne Berg | CVR: 28429460 | Sletterhøjvej 9, Nakke, 4500 Nykøbing Sj. - Denmark | Tlf.: +45 30 25 96 01 | susanneberg@horsemanshipcenter.dk